Mesaje
Adauga anunt nou
Mercury360 Communications
Mercury360 Communications

Mercury360 Communications

  • Ultima oară activ: 09 iul. 2024, 16:36
  • Pe OLX din: 02 apr. 2018
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 3 rezultate pentru tine
Categorii
Sortează după

Giurgiu

Full time

Nivelul de experienta: Fara experientaMobilitatea postului: Necesita deplasariProgram de munca: Program normalNumarul de posturi disponibile: 1

Reactualizat la 10 iulie 2024

2 363 - 2 863 lei

Bucuresti, Sectorul 4

Determinat

Part time

Mobilitatea postului: Necesita deplasariProgram de munca: Program flexibilDeschis pt studentiNumarul de posturi disponibile: 1

09 iulie 2024

Bucuresti, Sectorul 6

Full time

Numarul de posturi disponibile: 3

Reactualizat la 09 iulie 2024

Despre noi

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii, pe toate canalele de comunicare, de la idee la implementare.
Dezvoltam campanii integrate pornind de la strategia de business si cea de comunicare, continuam cu dezvoltarea de idei creative potrivite cu binele business-ului clientului, producem si implementam sub supervizarea aceleiasi echipe, constiente pas cu pas de toate detaliile proiectului.
Avand divizii de Shopper Activations, BTL si productie, precum si acces direct la agentia digitala Outbox, parte din grupul Mercury360, crestem idei optimizand on-the-go, gestionand neprevazutul in interesul brandului si folosind realitatea din teren pentru a atinge si depasi obiectivele propuse.
Serviciile oferite includ, pe langa strategie, creatie, digital, shopper marketing, BTL, branding, design, packaging, evenimente corporate si de brand, comunicare 121, productie publicitara.
Portofoliu de clienti:
Nestle, Dr. Oetker, Bonduelle, Bergenbier, Patria Bank, BASF, ETI, Froneri, Generali, Heidi, Huawei, JTI, Mega Image, Mogyi, Pepsico, PPD, SCA, SEB, Tchibo Unilever, Garrett.
 

Contact

  • Strada Gara Herastrau 2
  • 020335 Bucuresti
Vezi pe hartă
  • Numărul de telefon0730 591 713

Descarca aplicatia pentru telefonul tau